Titel

L'ANZA Educatie

 

L’ANZA verkooppunten
Mijn locatie Reset Map
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Angelique Nobbe

Ik kom uit Blijham in de provincie Groningen. Mijn specialisatie ligt bij het knippen, maar meer dan knippen alleen. Ik leer mijn collega’s communiceren met haar. Waardoor de klant zeker weer terugkomt in jouw zaak. Daarbij deel ik mijn productkennis voor meer verkoop in de salon. Ik ben zeer motiverend en kan allround ingezet worden.

Brigiet Schoemaker

Het kappersvak is het mooiste vak wat er is! Anderen enthousiasmeren en informeren is dan natuurlijk een feestje op zich. Vanaf 2001 ben ik na, veel te mogen leren in 2 verschillende en hooggewaardeerde salons, onze eigen kapsalon Styling’S in Hengelo begonnen. Vanaf het allereerste begin ben ik actief geweest in het opleiden van onze medewerk(st)ers en kan ondertussen vol trots zeggen dat veel van hen uiteindelijk klaar waren om de stap te nemen ook succesvol zelfstandig te worden. Het kappersvak is meer dan een beetje knippen!! Het is écht omgaan en begaan zijn met je mensen en je gasten. De wens hebben om je gasten nog mooier en je mensen nog beter te maken. Daar hoort een juist advies én de kennis bij! Naast onze kapsalon ben ik dan ook nu ruim 25 jaar actief als freelancer waarvan nu al ruim 15 jaar met enorm veel plezier voor team L’Anza. Toen L’Anza Healing Color op de markt kwam kreeg ik de vrijheid om een eigen kleurtraining te schrijven en ‘Passion for Colors’ is ondertussen al ruim 5 jaar een vaste waarde binnen de educatie. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Met de komst van onze nieuwste kleurproducten is de wil er om ook deze tot in de detail te kennen én deze kennis weer door te geven. Stil zitten is niet zo mijn ding dus gingen wij er mee aan de slag. Inspiratie vind en zie ik overal. Mooi doordenkertje wat dan ook passend is in deze is: ‘Zien is niet altijd kijken, kijken is het begin van zien’. Laten wij dát gaan doen.

Franck Gielen

L'ANZA Educator

Ingeborg van de Ven

L'ANZA Creative Specialist

Mieke van der Riet

L'ANZA Educator

Natasja Keijzer

Creative Director KIS of L’ANZA, Natasja creëert diverse nationale en internationale collecties en is verantwoordelijk voor de creaties, de shoots en het eindresultaat.
  • Winnaar USA Behind the CHAIR Award
  • Winnaar Coiffure Award
  • Verantwoordelijk voor grote internationale shows en presentaties in o.a. New York, LA, Moskow, Milaan enz.
Natasja heeft zelf ook vier eigen salons in het zuiden van het land (Haren van de Keijzer) Natasja is één van de wereldwijde boegbeelden van het kappersvak